1 juni 2017 om 00:00
iBOOD

Mica Decorations

Mica Decorations
Creëer je eigen urban jungle

In deze Flash Sale vind je alles voor een groen huis en groene tuin. Niet alleen kunstplanten die niet van echt zijn te onderscheiden (handig voor al je geen groene vingers hebt, maar wel planten wil), maar ook plantenpotten, knusse tuintafeltjes en zelfs een vuurkorf voor een lekker knisperend vuurtje. 

17 juni 2017 om 17:04
Bert003 Gebruiker

Nou, beide bloempotten zijn beschadigd aangekomen. Zelfs de kleine bloempot die in de grote verpakt zat heeft een barst.

DHL moet echt haar best gedaan hebben om dat voor elkaar te krijgen. Erg jammer.

Uiteraard was de manier van verpakken ook niet goed, geen schuimrubber en direct contact van de pot met de wand van de doos.

Beantwoorden

17 juni 2017 om 19:33
Moderator Paul Moderator

Hallo Bert,

Het is spijtig om te lezen dat de bloempotten niet ongeschonden zijn aangekomen. Dat is uiteraard niet zoals het zou moeten gaan. Zou je hiervoor via Mijn iBOOD een Service Verzoek (Transportschade of DOA) willen indienen? Dan zal de klantenservice je verder helpen.

Jouw feedback (dank daarvoor) zal ik doorgeven aan de betreffende afdeling, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Vriendelijke groet, Paul

Beantwoorden

17 juni 2017 om 23:11
Bert003 Gebruiker

De vraag is of ik nu DOA of transport schade moet melden. Aan de doos is niets te zien. En ik heb geen zin in een welles nietes spel met DHL, dat is een zaak tussen iBood en DHL.

Beantwoorden

17 juni 2017 om 23:15
Moderator Paul Moderator

Het product is defect bij ontvangst, dus je mag gerust DOA selecteren.

Beantwoorden

18 juni 2017 om 12:35
Bert003 Gebruiker

Dank. Erg jammer want het zijn prachtige potten en vervanging is er niet bij waarschijnlijk.

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.