16 september 2015 om 00:01
iBOOD

Design meubels

Design meubels
De Firm: Dutch design meubelen

Zeker de helft van de Nederlandse huishoudens hebben één of meerdere meubelstukken van Zweeds design in huis, en daar is helemaal niks mis mee. Wij zijn zelf ook dol op mooie producten voor een betaalbare prijs! Maar waarom kiezen voor een bank van een Zweedse massaproducent, wanneer je bij iBOOD.nl een Nederlandse design bank van echte topkwaliteit kan scoren met tot maar liefst 42% korting?! Deze moderne maar zeer robuuste lijn is geproduceerd uit de meest hoogwaardige materialen. Deze Zenobia serie bestaat uit een losse hocker, fauteuil, 2-zits, 2,5-zits en een 3-zits. Wat je ook kiest, het is gegarandeerd een aankoop voor de komende tien jaar!

16 september 2015 om 03:41
antalus Gebruiker

Zien er goed uit, leuk verhaaltje erbij, lijkt me goede kwaliteit. Wat dan alleen zo apart is, is dat deze banken, of elke meubelen van dit merk, echt nergens op het internet te vinden zijn. Verwachten jullie nou dat ik maar gewoon het marketingverhaaltje geloof? Is natuurlijk moeilijk bepalen zo. Ook zijn die extreem hoge adviesprijs nergens terug te vinden, geen één prijs, want de producten lijken nergens anders aangeboden te worden.

Zou ook niet kunnen snappen dat iemand dit zo besteld. Het enige dat je heb, is het leuke marketing verhaaltje van ibood zelf.

Is er nou echt nergens anders informatie te vinden? Kan namelijk echt niks vinden, niet eens een site van het bedrijf zelf.

16 september 2015 om 07:22
cemsar Gebruiker

Antalus ben het helemaal eens met je. Verkopen en marketing valt en staat met een goed verhaal. In de Efteling betaald men 2,50 euro voor “wonderwater” (=kraanwater) verhaaltje verkoopt altijd.

16 september 2015 om 10:51
tjaah Gebruiker

http://www.stingler.nl/zenobia-bank-3-sits-lichtgrijs

DeFirm dus verder nog niet erg vinden waar je evt een keer op de bank kan zitten.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.