11 oktober 2015 om 00:02
iBOOD

Chuango Alarmsystemen

Chuango Alarmsystemen
Chuango Alarmstemen: gemak en veiligheid!

Met een alarmsysteem van Chuango heb je geen beveiligingsbedrijf meer nodig. Deze systemen zijn volledig draadloos en gemakkelijk te installeren en te besturen via de gratis Chuango App voor Android of iOS! Klein budget? Geen probleem! Begin met een eenvoudig systeem, om het later uit te breiden naar een volwaardig alarmsysteem, dat je waarschuwt via telefoon en SMS, waar je ook bent! Alle onderdelen van Chuango zijn gemakkelijk met elkaar te koppelen!

2 januari 2016 om 12:03
Maverick49 Gebruiker

Geachte heer, ik weet niet of het nog kan maar ik heb een vraag voor u als expert. Ik heb een Chuango beveiligingssysteem aangeschaft. De G-5 basismodule. Werkt prima. Absoluut geen probleem.

Nu heb ik een CG-105S in mijn garage aangelegd. De koppeling aan het basissysteem, de G-5, werkt niet naar behoren.

Als ik mijn auto uit de garage haal, kan ik het complete systeem inschakelen, door met een afstandsbediening buiten de garagedeur het systeem activeren. Dus ook de woning is dan ingeschakeld. Het uitschakelen bij de garagedeur lukt ook. De garage en de woning zijn beide gedeactiveerd.

Als ik de woning verlaat of binnenkom kan ik in huis ook het systeem activeren en deactiveren. Maar nu het probleem… Als ik via de garage het systeem activeer, en ik deactiveer via de woning, dan blijft het systeem in de garage actief..

Hoe kan ik dit oplossen??

Bijvoorbeeld dank voor de reactie..

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.